Tidligere hunder

Tidligere hunder jeg har hatt.

 

IMG_0487

Ikon:

Ikon var en hund som var egnet til RIK og hadde god potensialer innen denne sporten. Vi hadde mange fine minner på banen og ikke minst på spor jordene. Det var en flott hund som jeg skulle ønske å ha igjen. Men etter en periode med tilbakefall av sykdom. Måtte jeg la ham gå. Det var et stort sorg ikke minst som fører og som et av familiemeldem. I denne hunden var det mye glede i hjemme og ikke minst på treningsbanen.

 

kjetil og styx.JPG-for-web-LARGE

Styx:

En hund som jeg anskaffet etter noen år med videreudannelse og var beregnet for bruk i

HV -tjeneste. Etter som tiden gikk ble det mer av RIK`en i vårt liv og satset videre på denne sporten. Etter en lang periode i sporten viste det seg at hunden ikke var egnet til denne type sport. Hunden var omplassert til en familie.

kjetil mill...jpg-for-web-LARGE

Fonsi:

En av valpene som vokste opp i kennelen ved Forsvarets hundeskole. Det ble kjørt en funksjonsanalyse på hunden og han manglet en del momenter for videre inntak til Forsvarets hundeskole. Ble deretter omplassert til familie.

Taco.jpg-for-web-LARGE

Taco:

En søkshund mine, som var stasjonært på Forsvarets hundeskole.

Kjetil og Fonsi0001.JPG-for-web-LARGE

Darco:

Hund som kom fra hundetroppen ved Libanon hjem til Norge pga hans alder. Han ble velikeholdt trent deretter bruks som kurselev hund. Etter x antall kurs, var hans helse svak pga alder og måtte dermed vandre videre på den andre siden….

Tico.jpg-for-web-LARGE

Tico:

Min føsrte hund som 13 åring som var rett og slett en blandingshund. Var medlem i NschK. avd. Agder på den tid og gikk gjennom valpkurs, lydighetskurser og ikke minst brukskurser.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s